Количка
0 артикула - 0.00 лв. с ДДС
Количката е празна
Съдържание Цена

Плащане

ЦЕНИ

Всички цени в сайта, са в български лева с включено ДДС. Представените в сайта цени на продукти са за 1 брой и не подлежат на промяна при поръчка през електронния магазин.

„ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД  си запазва правото да променя цените на всеки продикт без предупреждения по всяко време.

 

ПЛАЩАНЕ

Наличните начини на плащане в нашия електронен магазин за момента са следните:

- По банков път чрез банков превод:

При плащане по банков път клиенът заплаща поръчаните стоки чрез банков превод, като таксата за услугата „Банков превод“ е за сметка на КЛИЕНТА.

- Чрез наложен платеж при изпращане с куриер:

При плащане с наложен платеж клиенът заплаща поръчаните стоки в брой в момента на доставка, като таксата за услугата „Наложен платеж“ е за сметка на КЛИЕНТА.

- Покупка на изплащане.

Всеки Потребител, желаещ да закупи продукт/продукти на изплащане, може да направи това, като кандидатства за отпускане на стоков кредит към посочените под продукта кредитни институции. Минималната стойност за закупуване на стоки със стоков кредит е 300 лв. с ДДС.

При кандидатстване за стоков кредит, освен общите условия на този сайт, се прилагат и всички условията, прилагани от съответната финансова институция. „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД не участва в определянето на условията за кандидатстване, одобрението или отказът за кредитиране. Отпускането на стоков кредит на покупката се извършва от съответната финансова институция.

ЗММ-ТОС Машинен Груп ООД

е търговска компания, предлагаща на своите клиенти доставка, монтаж, инсталиране и въвеждане в експлоатация на металообработващи и дървообработващи машини и оборудване на водещите световни производители.

Нашите клиенти

Нашите партньори

Контакти

  • icon
    Адрес: Пловдив, бул. "Цар Борис III - Обединител" №37
  • icon
    Моб. : +359 879 801 998
    Тел.: +359 32 260 982