Количка
0 артикула - 0.00 лв. с ДДС
Количката е празна
Съдържание Цена

Рекламации

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА/И

Всеки КЛИЕНТ има право, да се откаже от сключения договор до 14-дневен срок от доставката,  по смисъла на Закона за защита на потребителите, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, като върне за своя сметка до склад на „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД, закупените продукти във вида, съответстващ количествено и качествено на вида, в който са му били доставени, като „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД ще възстанови заплатената сума.  

При връщане на всяка стока е необходимо е КЛИЕНТА да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта, след което крайната продажна цена ще бъде възстановена на КЛИЕНТА.

За нашите клиенти добавяме допълнително 16 дни към срока за връщане на продукти и така всеки наш КЛИЕНТ има право, да се откаже от сключения договор до и да върне всеки зьакупен продукт в 30-дневен срок след доставката, при посочените по-горе условия на връщане.

При закупуване на стоки на изплащане, чрез стоков кредит,  КЛИЕНТЪТ задължително следва да отправи всички свои претенции по договора за кредит директно към съответната финансова институция, кредитирала онлайн покупката предмет на отказа.

За да предотвратим всякакви съмнения ние от „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД няма да привмаме никакви претенции за връщане на стока при покупка на изплащане.

 

Стоката трябва да бъде върната в наш склад, в оригинална опаковка (като цялостта и видът на опаковката трябва да бъдат запазени), с пълна окомплектовка, с придружаващата я документация и без увреждания. „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД си запазва правото да приеме или или не върната стока с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, повреди в следствие на токов удар или при липсата на окомплектовка.
Ако върнатата от КЛИЕНТА стока е използвана, „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД не гарантира възстановяване на цялата сума!

Не се приема върната стока и в останалите случаи по чл. 57 от Закона за защита на потребителите.

Срокът се счита за спазен, ако стоките са доставени в склад на „ЗММ-ТОС Машинен Груп“ ООД преди изтичането на 30-дневния срок.

ЗММ-ТОС Машинен Груп ООД

е търговска компания, предлагаща на своите клиенти доставка, монтаж, инсталиране и въвеждане в експлоатация на металообработващи и дървообработващи машини и оборудване на водещите световни производители.

Нашите клиенти

Нашите партньори

Контакти

  • icon
    Адрес: Пловдив, бул. "Цар Борис III - Обединител" №37
  • icon
    Моб. : +359 879 801 998
    Тел.: +359 32 260 982